Webinar Online Security - 28 oktober 2021

We doen steeds meer online, maar hoe zit het met de veiligheid? Op 28 oktober van 15.30 - 17.00 uur organiseert de Kenniswerkplaats E-health Implementatie een webinar met het thema Online Security! Een onderwerp dat niet alleen enorm actueel is, maar ook bij veel organisaties hoger op de agenda zou moeten staan.

Voor dit thema hebben we drie inleiders die vanuit hun eigen praktijk kennis en informatie zullen delen.

Kors Monster, directeur van ICTRecht Security neemt u mee in de wereld van ransomware (gijzelsoftware). Via enkele praktijkvoorbeelden schetst hij de problematiek en ontwikkelingen. Daarna gaat hij in op best practices die kunnen voorkomen dat u slachtoffer wordt van ransomware, en om de impact van een eventuele ransomware aanval te verkleinen.

Gerard Akkerman, hoofd Communicatie van het Medisch Centrum Leeuwarden is aan het woord over de hackpoging waar MCL begin 2020 slachtoffer van was. Hij zal ingaan op de betekenis voor de organisatie, de imagoschade en de acties die het ziekenhuis heeft ondernomen.

Martijn Krijnsen, accountmanager Cybercrime en Publiek Private samenwerking van de Politie Noord Nederland zal stilstaan bij de rol van de politie, en hoe organisaties zich het beste kunnen wapenen tegen cybercrime.

Aanmelden?

Bent u geïnteresseerd in dit webinar en wilt u deelnemen? Dan kunt u zich aanmelden via de website van het Zorg Innovatie Forum. Wij zorgen dat u van te voren een link ontvangt voor deelname.

In de Kenniswerkplaats E-health Implementatie delen we graag kennis en ervaring en geven we initiatieven een podium. De afgelopen jaren is er een netwerk ontstaan van deelnemers vanuit de wetenschap, zorg, overheid, onderwijs en het bedrijfsleven. Dit netwerk komt ook samen op deze website en in een LinkedIn-groep. De Kenniswerkplaats is een samenwerking tussen het Zorg Innovatie Forum, de Universiteit Twente en het UMCG.

LinkedInDeel op LinkedIn

Deze werkplaats e-Health implementatie is een samenwerking van het ZIF, UT en UMCG.

Zorg Innovatie ForumUniversity of TwenteUMCG
We gebruiken cookies voor het bijhouden van anonieme gebruikersstatistieken ter verbetering van de ervaring.