Projecten

Op deze pagina vindt u een etalage van verschillende e-Health applicaties en ontwikkelingen die zich hebben aangesloten bij dit platform, zowel van academische als niet-academische instellingen.
Klik op de applicatie om meer te weten te komen of om in contact te komen met de ontwikkelaars.

Vrendle - Coolminds

Coolminds heeft de Vrendle technologie ontwikkeld. Deze technologie ondersteunt behandeling binnen de GGZ middels VR-technologie.

PETRA - UMCG

Het UMCG is bezig met de ontwikkeling van een PErsonalized Treatment Real-time Assessment (PETRA) waarbij patiënten met angst-, psychotische- en stemmingsklachten geholpen worden bij het beantwoorden van hun hulpvragen middels gepersonaliseerde dagboekmetingen.

TinyEYE

TinyEYE is een reeds ontwikkelde zorgtechnologie voor het bieden van online logopedie.

Speech Therapy App (STAPP)

Het UMCG Centrum voor Revalidatie heeft de Speech Therapy App (STAPP) ontwikkeld. Deze technologie zal logopedisten ondersteunen tijdens hun therapie voor patiënten met spraak- en/of taalproblemen ten gevolge van hersenletsel.

Management chronische pijn - UMCG

In samenwerking met meerdere Europese partners is het UMCG bezig met het ontwikkelen van een technologie die ondersteunt bij zelfmanagement van chronisch zieken.

Sociale vaardigheidstraining ASS

De NHL Stenden Hogeschool is bezig met de ontwikkeling van een e-Health interventie voor het verbeteren van de effectiviteit van de sociale vaardigheidstrainingen voor kinderen (10-12) met een milde of matige vorm van autisme spectrum stoornis.

One Health Hub - Universiteit Twente

De Universiteit Twente heeft binnen het vakgebied e-health vanuit het onderzoek 'The Centre for eHealth and Wellbeing Research' de OneHealth Hub ontwikkeld. Op dit moment is de Universiteit Twente eigenaar van de OneHealth Hub. De Universiteit heeft het platform en diens content onderzocht, ontwikkeld en getest.

Novartis Pharma - Breezhaler

Novartis Pharma heeft in samenwerking met Propeller Health een sensor ontwikkeld voor de Breezhaler inhalator, met als doel het vergroten van de adherentie van patiënten die voorgeschreven medicijnen dienen te gebruiken

LinkedInDeel op LinkedIn

Deze werkplaats e-Health implementatie is een samenwerking van het ZIF, UT en UMCG.

Zorg Innovatie ForumUniversity of TwenteUMCG
We gebruiken cookies voor het bijhouden van anonieme gebruikersstatistieken ter verbetering van de ervaring.